Medium Gloria | Swifterbant

Alles bestaat uit energie. Mensen, voorwerpen, de natuur en de spirituele wereld. Je ziet het niet, maar het is er wel. Het is mogelijk om allerlei informatie uit deze energie te verkrijgen. 

Bij een psychic reading stem ik af op de energie van jou. Hieruit kan ik bijvoorbeeld “lezen” waar je op het moment in het leven staat.

Als ik afstem op de spirituele wereld (mediamiek contact) ontvang ik informatie van de dierbare overledenen die in de spirituele wereld zijn.

Om er zeker van te zijn dat we een contact hebben met een dierbare overledene die jij ook herkent en kent, zal ik altijd eerst de nodige bewijzen geven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld manier van overlijden, speciale hobby’s, beroep, specifieke gezondheidskwalen en ga zo maar door.                                            

Consult 

Allicht wil je inzicht in je leven. Waar sta je nu?  Of wil je weten hoe het gaat met een dierbare die is overleden. Herkenning en erkenning. Een contact vanuit de spirituele wereld kan inzicht geven, troost, een mogelijkheid om dingen te zeggen en/of af te sluiten.  

Een privé consult bestaat uit een psychic reading en/of contact met dierbare overleden(en). Jij bepaalt!

Ook is het o.a. mogelijk een reading met sprookjeskaarten, een healing consult of bijvoorbeeld een bloemenreading bij me te doen. ​

Nieuwsgierig? Ga dan naar mijn website voor meer informatie en wie weet, tot ziens! 

Over Gloria Vogelaar-Tatti | Swifterbant

Op aanraden van een toenmalige collega dook ik in 2007 in een boek over een Medium en haar samenwerking met haar gids. In dit boek werden zoveel herkenbare dingen beschreven, dat mij heeft doen besluiten om op onderzoek uit te gaan. Ik zocht naar antwoorden op dingen die ik in mijn hele leven al zelf meemaakte. Via via werd ik verwezen naar een Medium. Ook ik was sceptisch en hield tijdens het eerste consult mijn lippen stijf op elkaar en antwoordde alleen met ja of nee. Dat duurde niet lang! Het Medium kwam met feiten over mijzelf en over mensen die waren overleden. Opeens viel alles op zijn plek! Al mijn bijzondere ervaringen vanaf ik me kan herinneren als klein kind werden in één keer begrijpelijk voor mij. Het Medium wees mij er op dat ik ook dezelfde mediamieke gave heb. Ik viel van het één in het ander en leerde niet alleen met mijn gave om te gaan, maar ook met de spirituele wereld samen te werken.

Om contact te kunnen maken met overleden dierbaren is alleen een “gave” niet voldoende. Op het gebied van mediumschap valt veel te leren. Als Medium kun je nooit uitgeleerd zijn. Ik heb o.a. 2 jaar de opleiding in Naarden, de Academie voor Mediumschap, gevolgd. Tevens volg ik nog altijd geregeld diverse workshop op het gebied van mediusmchap & spiritualiteit. In de zomer van 2014 heb ik het derde jaar van de jaarcursus mediumschap in Zeewolde bij Anneke Klaassenssuccesvol afgerond.

Medium Gloria
Gloria Vogelaar-Tatti

Bewust Dronten

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten