Privacy statement

Bewust Dronten verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Dronten wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Dronten werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Dronten (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Dronten / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Dronten?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Dronten verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Dronten verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Dronten. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Dronten, kan Bewust Dronten aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Dronten verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Dronten verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Dronten gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Dronten slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Dronten maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Dronten verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Dronten blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Dronten het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Dronten onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Dronten gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Dronten vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Dronten. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Dronten niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Dronten heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Dronten en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Dronten is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Dronten behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Dronten, gevestigd in Dronten en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Dronten

Onze Professionals

Marja Brunt

Homeopathie
Klassieke homeopathie, CEASE therapie, pni, Orthomoleculaire therapie

Con Moto, Klassieke homeopathie en coaching
Marja Brunt
Dronten

Jacqueline Corjanus

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflex Plus en lichaamsmassage en Dorntherapie

Praktijk Sano
Jacqueline Corjanus
Dronten

Conny Gemke

Ademtherapie
Ademcoaching

Lirion
Conny Gemke
Dronten

Natuurgeneeskunde
Guasha Therapie, Chinese schraaptherapie, nr 1 bij pijnbestrijding, inzetbaar bij meer dan 400 klach

Uniekcare
Sjikke Renkema
Dronten

Vrijwilligerswerk & Mantelzorg
Odensehuis Flevoland

Odensehuis Flevoland
Geertje Verheijen-Stam
Dronten

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Volatus Uitvaartzorg, liefdevolle aandacht bij afscheid

Volatus Uitvaartzorg
Karin Hofstede, Femke Verhoef
Dronten

Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijke begeleiding bij verlies en verandering

VROUWenROUW
Eva de Vries-Holkamp
Dronten

Natuurgeneeskunde
Ontspanningsbehandelingen, lichaamsgerichte therapie. balans voor lichaam en geest

Lirion
Conny Gemke
Dronten

Yoga
Sun You Yoga

Sun You Yoga
Jacqueline ten Cate
Dronten

Therapie (diverse)
Energetische en manuele therapieën in uniek begeleidingstraject

Bewust Floreren, Manuele en Energetische therapieën
Carry van Veen
Dronten

Zelfrealisatie

WilVrijUit
Willie Kuper- Groenenberg
Dronten

Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch Landgoed Roggebotstaete

Landgoed Roggebotstaete
Lennard Duijvestijn
Dronten

Dans & Beweging
DansTaal

DansTaal
Petra Buis
Dronten

Massage
Sport- en wellness massage

Top Intervention Dronten, Sport- Wellnessmassage, Fysiek Mentale Weerbaarheid, Zelfverdediging, Ener
Herman Medaets
Dronten

Eten & Drinken
Moellies

Restaurant Moellies
Perry de Moel
Dronten

Natuurgeneeskunde
Interessante brochures over gezondheid van lichaam, ziel en geest. Het lezen waard!

Stg. Centrum Sociale Gezondheidszorg
Jan Saal
Dronten

Creativiteit
Viltatelier Werken met Wol

Viltatelier
Hennie Hartkamp
Biddinghuizen

Medium
Medium Gloria

Medium Gloria
Gloria Vogelaar-Tatti
Swifterbant

Voetzorg & Voetreflexologie
reflexzonetherapie, zwangerschapsreflexologie, voedingsadvies zuurbasendieet, Dorn Methode

Praktijk Natuurlijk Beter
Sacha Ket
Dronten

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

Nynke de Vreeze, Lichaamsgerichte psychotherapie en training
Nynke de Vreeze
Dronten

Grafisch- en Webdesign
Ons Buro Reclame & Webdesign

Ons Buro Reclame & Webdesign
Vilmar Vogelaar
Swifterbant

Coaching - Lifecoaching
Regenesis therapie en Coaching

Praktijk en Coaching Lot van Zuuk
Lot van Zuuk
Dronten

Energie- en klimaatbeheer
Biomassawarmte.nl - het adres voor pellets en pelletkachels

Biomassawarmte.nl
Martin Eikelboom
Dronten

Yoga
Hatha Yoga, Deugdenyoga en Yoga Nidra

Trouw aan jezelf
Alie Trouw
Biddinghuizen

Voedingsadvies & Coaching
Florissant Begeleiding

Florissant Begeleiding voedingscoach voor klein en groot, voedingsdeskundige met kinderspecialisatie
Annelies van Rossum en Jolanda Roozendaal
Biddinghuizen / Dronten / Swifterbant

Creativiteit

WilVrijUit
Willie Kuper- Groenenberg
Dronten

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor inzicht, spiegeling en advies

Inspiratie vindt mens
Patricia Beekman
Dronten

Coaching - Lifecoaching
Zen & Zin Weerbaarheid

Kindfulness Coaching en Online Training
Kitty Veuger
Dronten

Coaching - Kindercoaching
Het Langkous Huis, Coach voor kind en ouder

Het Langkous Huis
Jolanda Mailly
Biddinghuizen

Kinderopvang
kleinschalig flexibel kinderdagverblijf en bso

kinderdagverblijf de Guppies
Annemiek Blaazer
Dronten

Reiki en magnetiseren
De energieke hand

De energieke hand
Sylvia van de Vooren
Dronten

Eten & Drinken
Thee Bewust

Thee Bewust
Yvonne Goossens
Swifterbant

Acupunctuur
Acupunctuur, Auriculotherapie (ooracupunctuur), Sportverzorging. Cupping, Medical Taping Concept

Praktijk voor Acupunctuur, Auriculotherapie, Massage en Medical Taping Concept
Harry Barenbrug
Dronten

Financiële dienstverlening
Budgetcoaching

JonkerSupport
Jeanet jonker
Dronten

Grafisch- en Webdesign
StudioTof!

StudioTof! - Strategie | Concept | Ontwerp
Mieneke Manschot
Dronten

Lichaamsgerichte Therapie
Fysiek mentale weerbaarheid, Rationeel Emotieve Therapie, Energetisch werken individueel/groepen

Top Intervention Dronten, Sport- Wellnessmassage, Fysiek Mentale Weerbaarheid, Zelfverdediging, Ener
Herman Medaets
Dronten

Therapie (diverse)
Energetische behandelingen. Body en Mind reflex control. Aroma Touch massages

Emmy Sparreboom-Kuiper
Dronten

Hypnotherapie
Hypnotherapie en psychosociale begeleiding, psychotherapie

Uniekcare
Sjikke Renkema
Dronten

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflexologie, energetische hoofd- handen- en voetenmassages, holistic pulsing

Lirion
Conny Gemke
Dronten

Natuurgeneeskunde
Asyra Bio-resonantie fotonen Therapie-Fytotherapie-Energetische therapie-voeding en Vitamine advies

MIrjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing
Mirjam Stoof
Dronten

Healing en reading
ET Healing

MIrjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing
Mirjam Stoof
Dronten

Rouw- en verliesbegeleiding
Persoonlijke begeleiding bij verlies en verandering

VROUWenROUW
Eva de Vries-Holkamp
Dronten

Vrouwenspiritualiteit
vrouwelijke tak binnen de vrijmetselarij

Loge Aletheia, Orde van Weefsters
Heleen van Els
Biddinguizen

Coaching - Diverse Coaching
Activiteiten OpenJeHart

Liane Wolfert Personal Coaching
Liane Wolfert
Dronten

Natuurgeneeskunde
Mesologiepraktijk Fineke Selles

Mesologiepraktijk Fineke Selles
Fineke Selles
Dronten

Communicatie en presentatie
KoffieMet lezingen in Dronten

KoffieMet
Dronten

Traumatherapie
traumaverwerking

Praktijk Natuurlijk Beter
Sacha Ket
Dronten

Coaching - Diverse Coaching
KinderTolk

KinderTolk Amber
Jeanette Schroder - van Nielen
Dronten

Centra voor Bewustwording
Energetische Therapie-Natuurgeneeskunde-ET healing-bach Bloesem- en fytotherapie-mindfulness-nlp

MIrjam Stoof Bewustwording | Natuurgeneeskunde | Healing
Mirjam Stoof
Dronten

Ruilhandel
Vraagelkaar gewoon doen!

Vraagelkaar
Janet Turkstra
Dronten

Tips uit de agenda

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten