Sun You Yoga

Sun You Yoga
Dronten

Sun You Yoga Dronten Live life love yoga!

Sun You Yoga

Heb je behoefte aan rust en ontspanning? Zoek je een vorm van rustige beweging met een uitdaging die prettig is om te doen? Wil je sterker en soepeler worden in je geest en in je lichaam? Wil je meer focus in je dagelijkse leven? Wil je bewust leren ademhalen? Wil je jou evenwichtiger voelen? Dan is yoga iets voor jou. 

Iedere woensdagochtend en donderdagavond zijn er yogalessen bij Sun You Yoga in Dronten. Ervaar tijdens een proefes wat yoga met jou doet.  

Is je kind onrustig of moe? Heeft je kind een slechte concentratie op school? Krijgt je kind te veel prikkels binnen? Ben je op zoek naar een leuke rustige bezigheid waarbij je kind soepel en sterk wordt? Yoga is dan geschikt! Geef je kind op voor een proefles op woensdagmiddag. 

De Hatha yoga waarin ik les geef, is gericht op soepelheid en kracht van lichaam en geest. Door het beoefenen van yoga ervaar je rust in je hoofd, kracht en ontspanning in je spieren en je ademhaling wordt dieper. 

Mijn doel in de yogalessen is balans brengen in je dagelijks leven, meer eenheid laten ervaren met jezelf en je omgeving en je beter te leren focussen op wat belangrijk is. 

Kijk voor meer informatie op de site en voor persoonlijke informatie kun je mij bellen of mailen. 

Over Sun You Yoga

Hallo,

Fijn dat je geïnteresseerd bent in yoga.

Graag stel ik mij aan je voor;

Ik ben Jacqueline ten Cate, yogadocente van SunYouYoga. De liefde voor yoga is vele jaren geleden ontstaan. Bij verschillende yogascholen heb ik les mogen nemen en neem ik nog regelmatig les. Van begin 2013 tot eind 2015 heb ik Yoga Opleidingen gevolgd. Vanaf eind 2015 ben ik gediplomeerd yogadocent. Met veel plezier en enthousiame geef ik yogales aan volwassenen, ouder & kind en kinderen. De yogalessen op basis van Hatha-yoga worden gegeven in een fijne ruimte bij Joy-4all. Je bent welkom om een proefles te doen!


Sun You Yoga

Jacqueline ten Cate

Agripark Oost 2
8251 KH Dronten

Sun You Yoga