Mesologiepraktijk Fineke Selles

Mesologiepraktijk Fineke Selles
Dronten

Mesologie is een concept van geneeskunde waarin reguliere medische kennis op effectieve wijze wordt geïntegreerd met kennis uit de complementaire(alternatieve) geneeswijzen zoals chinese geneeskunde, ayurvedische geneeskunde, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde. U kunt met veel uiteenlopende klachten bij de Mesoloog terecht. Ik behandel echter geen kanker en acute klachten. Hoewel voor u de klacht heel belangrijk is, is voor de Mesoloog vooral de oorzaak van deze klacht heel belangrijk, en zullen we in de behandeling meer ingaan op de oorzaak achter de klacht. Klachten als huidproblemen, maag/darmproblemen, vermoeidheid, spier en gewrichtsklachten, hormonale klachten kunnen goed door de Mesoloog behandeld worden. Verder behandel ik ook babys en kinderen met voeding of gedragsproblemen. Problemen met zwanger worden, en advies tijdens zwangerschap.
De behandeling wordt ( deels) vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Een behandeladvies kan bestaan uit een leefstijladvies, voedingsadvies en/ of behandeling met supplementen of homeopathie.

Over Mesologiepraktijk Fineke Selles

Ik ben geboren en getogen Drontenaar. Getrouwd en moeder van twee dochters. Na mijn middelbare school periode in Dronten heb ik de verpleegkunde opleiding gedaan. 20 jaar als leidinggevende, manager en beleidsfunctionaris in de ouderenzorg gewerkt. In 2005 gestart met de 6 jarige HBO plus opleiding aan de academie voor Mesologie in Amsterdam. Sinds 2015 werki ik fulltime als Mesoloog in Dronten . Buiten de opleiding mesologie heb ik mij gespecialiseerd in ADHD, neurotransmitters,  hormoonspecialist.  In 2022 zal ik mijn onderzoekmethoden gaan uitbreiden met Levend Bloed Analyse..


Mesologiepraktijk Fineke Selles

Fineke Selles

De Helling 15
8251 GH Dronten

Lid van beroepsvereniging

Mesologiepraktijk Fineke Selles