Leef in Liefde - Persoonlijke begeleiding & inzicht - Klassiek homeopaat in opleiding | Dronten

Persoonlijke begeleiding:
De persoonlijke begeleiding die ik geef is erop gericht om jou te zien en inzicht te bieden. En daar de aandacht te geven waarop jij dat nodig hebt. Persoonlijke begeleiding die uitgaat van jouw of jullie verhaal, begeleiding vanuit de persoonlijke ervaring. Dit zal bij mij centraal staan, want dat is jouw waarheid!
In mijn praktijk wil ik jou of jullie zien in persoonlijk contact, in echte verbinding. De tijd en aandacht hebben om middels kijken, open vragen, luisteren, observeren samen te ontdekken en inzicht te krijgen waar hulp of ondersteuning in nodig is en waar je in vast loopt of waar jullie in vast lopen.
Vanuit mijn ervaring en opleiding Klassieke homeopathie heb ik de kwaliteiten en de wil om jou jullie te begrijpen en ik wil jou/jullie vooral zelf laten ontdekken, met mijn hulp, wat je hiervoor nodig is en hoe dit te realiseren valt. Zodat weer kan stromen wat al aanwezig is!Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Klassiek Homeopaat in opleiding:
Vanaf januari 2019 zal ook behandeling middels Klassieke homeopathie plek krijgen in mijn Paktijk voor Klassieke Homeopathie onder supervisie van mijn docenten (website/info volgt nog). In deze geneeswijze staat juist het unieke en het verhaal van de patiënt centraal. Het unieke leidt naar het antwoord, het geneesmiddel en brengt de beweging tot genezing. 
 

 

Over Lisette van't Oever | Dronten

Ik ben Lisette van 't Oever, 36 jaar en moeder van 3 prachtige kinderen (12, 9 en 7 jaar). Daarnaast ben ik klassiek homeopaat in opleiding en studiebegeleidster. 

Door mijn eigen leven, mijn ervaringen, mijn werk en mijn huidige opleiding Klassieke Homeopathie werd en word ik me steeds bewuster van de mogelijkheden die ik in mij heb. Mijn kennis, opleidingen, inzichten, mijn zijn en levenservaringen vormen mijn wijze van werken in contact met de ander. 

 


Leef in Liefde - persoonlijke begeleiding & inzicht
Lisette van't Oever


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten