Odensehuis Flevoland

Odensehuis Flevoland
Dronten

Odensehuis Flevoland is een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten, samen activiteiten te ondernemen en te organiseren. Er is geen vast programma.De activiteiten bedenken de deelnemers zelf. De deelnemers met hun talenten vormen het hart van de

ODENSEHUIS FLEVOLAND

KWALITEIT VAN LEVEN STAAT CENTRAAL

Odensehuis Flevoland is gelegen aan de Sprengerlaan in Dronten. Het is een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten, samen activiteiten te ondernemen en te organiseren. Er is geen vast programma.

De activiteiten bedenken de deelnemers zelf. Daarvoor is alle ruimte binnen of buiten. De deelnemers met hun talenten vormen het hart van de or­ganisatie.

Voor wie?

Voor mensen met geheugenstoornissen, beginnende dementie jong en oud, partners, familie, vrienden en kennissen, vrijwilligers en buurtgenoten.Iedereen is van harte welkom.

Wanneer?

Vrijdagmiddag vanaf 13.30 u  Dorpshuis de Steiger

                                                 Heraldiek 2 A

                                                 8255 DM Swifterbant

 

Dinsdagmiddag vanaf 14,00 u  FlevoMeer Bibliotheek

                                                  Zuidsingel 61

                                                  8255 CE Swifterbant

Een Indicatie of een diagnose is niet nodig om mee te doen.

Filosofie Odensehuis

In een Odensehuis dragen de deelnemers gezamenlijk verantwoordelijk­heden voor de organisatie. Er wordt een beroep gedaan op het zelfor­ganiserende vermogen die iedereen in meer of mindere mate bezit. Ie­dereen die regelmatig in het Odensehuis komt neemt op één of andere manier deel aan het draaiend houden van deze bijzondere omgeving. Dus iedereen levert met zijn/haar vermogens en talenten een bijdrage aan het reilen en zeilen van het Odensehuis.

 

Over Odensehuis Flevoland


Odensehuis Flevoland

Leonard Steinhart

Beukenlaan 3
8251 AK Dronten

Odensehuis Flevoland