DansTaal | Dronten

Zie onze agenda op Bewust Dronten of kijk op de website van DansTaal.

 

Over Petra Buis | Dronten

Petra Buis:

Dans heeft in haar vele vormen altijd mijn aandacht gehad en is inmiddels uitgegroeid tot één van mijn diepste passies die ik graag deel.

In 2009 ontdekte ik in Zwolle bij DansTaal van Marleen van den Hout een vrije vorm van bewegen die nieuw voor me was, de dansimprovisatie. Ik heb toen gekozen voor haar dansopleiding. Dat heeft een wezenlijke verandering in m’n leven gebracht. Met name de overgang van dansen vanuit het hoofd naar dansen vanuit het lijf en het hart. Aangeleerde passen laat ik daarbij met liefde achterwege.Ik nodig je uit om deze dans met mij aan te gaan.

Rick Walstra:

Weet je wat zo fijn is van bewegen en dansen?
Je kunt zomaar andere aspecten van jezelf ontdekken! Zonder daar bewust mee bezig te zijn.

Zo kan het gebeuren dat je op de dansvloer ineens je verlegenheid van je afwerpt. Of je ontdekt zachte of juist krachtdadige kanten in je waar je je niet zo bewust van was. Ikzelf ontdekte bijvoorbeeld, net als Petra, dat aangeleerde pasjes, hoe mooi ook, niet echt mijn ding waren, en dat improviseren dingen in me uitlokte die anders onzichtbaar bleven.

Vind je bewegen en dansen fijn? Of denk je juist dat je niet kan dansen en zou je het graag willen? Voel je kriebels als de muziek aangaat, maar durf je niet?
Ik lok je graag uit, beweeg speels met je mee, en vind het fijn je in de dans te ontmoeten.

Agenda DansTaal


Foto 1 Petra Buis Foto 4 Petra Buis Klik om te vergroten

DansTaal
Petra Buis


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten