Bio-resonantie fotonen Therapie-Energetische therapie-reiki-psych K-voeding en vitamine advies-nlp e

Worldwide Awareness Foundation
Dronten

Asyra Bio-resonantie Therapie is een fotonentherapie die blokkades in het lichaam opspoort en de oorzaak traceert. Bij elke onbalans geeft het lichaam aan wat nodig is om te herstellen. Geen symptoombestrijding maar aanpak bij de kern!

Natuurgeneeskunde bevat een heel spectrum van alternatieve geneeswijzen die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. Natuurgeneeskunde richt zich op de gehele mens en niet alleen op de zieke delen of de ziekteverwekkers. 

Als onder andere (orthomoleculair) voedingsdeskundige, Reiki Master, Psych-K facilicator, NLP Practicioner en Asyra Bio-Resonantie Therapeute kunt u bij mij terecht voor adviezen over het optimaal gezond houden van uw lichaam. 

Asyra Bio-resonantie Therapie

Volgens de kwantumfysica zijn de kleinste deeltjes waaruit de mens bestaat fotonen (ook kwanten, energie, frequentie genoemd). De Asyra is een fotonentherapie die via ons bio-energetisch veld de frequenties meet van 40 organen/orgaansystemen en zo blokkades in het lichaam opspoort en de oorzaak traceert. Alle bacteriën, schimmels, virussen, parasieten, emoties, gedachtes, elk gevoel kan herleid worden tot een frequentie en is meetbaar. Alle ziekten, klachten en verstoringen zijn dus meetbaar.

Ons lichaam is in balans wanneer alle processen in ons lichaam in evenwicht zijn. Blokkades kunnen leiden tot ziekte. Bij elke onbalans geeft het lichaam aan wat er nodig is om te herstellen. De organen worden gebalanceerd door de ruim 150.000 frequenties die zijn opgeslagen in het systeem. De voor u benodigde frequenties worden geprogrammeerd in een homeopathische vloeistof. Deze neemt u thuis tijdelijk in om de balans te herstellen. Een behandeling met de laserpen is ook mogelijk. Een persoonlijk voedingsadvies brengt in beeld welke producten u op dit moment beter kunt laten staan om uw gezondheid te optimaliseren. De nauwkeurigheid van de Asyra is 97% in vergelijking met een bloedtest.

 

 

Over Mirjam Stoof


Worldwide Awareness Foundation

Blaasbalg 35
8253 LZ Dronten

Bio-resonantie fotonen Therapie-Energetische therapie-reiki-psych K-voeding en vitamine advies-nlp e