Het levensboek zijn jouw handen

A Touch of Shanti
Dronten

Handen duiden is eigenlijk het levensverhaal van en over jou!

Handen duiden is eigenlijk het levensverhaal van en over jou!

Echt heel heel lang geleden, was handlezen samen met Tarot misschien een leuk tijdverdrijf in het circus of kermis, maar dat is het tegenwoordig allerminst. Jouw handen voorspellen de toekomst zeer zeker niet! Dus het vertelt jou niet hoe oud jij wordt, ook niet hoeveel kinderen jij krijgt en zeker niet wanneer jij eindelijk een grote auto rijdt. Handen geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten, blokkades en hulptroepen. Wat zeggen jouw handen over jou als persoon?

Handlezen is zo geen vage voorspellende bezigheid maar eerder praktisch, nuchter en down-to-earth om wat bewuster in het leven te staan en jouw talenten te (her)ontdekken. Als het goed is dan kun jij je weer herinneren wat belangrjk voor jou is omdat iedere hand uniek is, met een eigen vorm, eigen lijnen en eigen patronen. De lijnen in jouw handen zijn continu in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. Als jij verandert, veranderen de lijnen in jouw handen ook. Sommige lijnen niet zo snel, daar is tijd en inzicht voor nodig. Handen laten bijvoorbeeld wel zien waar jouw ‘roeping’ ligt in dit leven en welke angsten of blokkades jij hierbij (nog) in de weg staan. Jij zult het altijd herkennen en die bewustwording helpt jou om jouw toekomst meer in eigen hand te nemen.

Over A Touch of Shanti

A touch of Shanti is eigenlijk ontstaan doordat ik, Chantal, foto’s van gerechten ben gaan plaatsen op Instagram. Koken vind ik ontzettend leuk maar aan veel gerechten geef ik mijn eigen draai; ik voeg iets toe, ik laat iets achterwege of ik vervang een ingredient. Kort gezegd: mijn ‘touch’.

Na eerst een workshop handlezen te hebben gevolgd via Happinez in 2011, om twee jaar later een paar keer (met grote tussenpozes) mijn handen te laten lezen door Ira Nagel, was mijn interesse in de handen nog meer aangewakkerd. Uiteindelijk heb ik de 3-jarige opleiding handlijnkunde gevolgd bij Ellen Duim.

Ik vind het heel bijzonder om een kijkje te krijgen in het leven van iemand door zijn of haar handen. A touch of Shanti is het zonder oordeel jouw levensverhaal vertellen. Het is elke keer een cadeautje dat uitgepakt mag worden.


A Touch of Shanti

Chantal Ammerlaan

Wisentweg 26
8251PC Dronten

Het levensboek zijn jouw handen