Volatus Uitvaartzorg | Dronten

Volatus begeleidt u bij het vormgeven van de uitvaart. We helpen u bij de voorbereiding en organiseren samen de afscheidsplechtigheid.

Wij leggen graag uit wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten:

Volatus verzorgt uitvaarten in heel Flevoland en omgeving

U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

Geen onverwachte kosten achteraf, wij geven zo snel mogelijk een indicatie van de kosten

Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons, ook zonder uitvaartverzekering staan wij voor u klaar

Voor elk budget verzorgen wij een uitvaart. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk

Wat te doen bij overlijden?

Bel een (huis)arts om het overlijden vast te laten stellen. Daarna belt u ons, wij zijn dag en nacht bereikbaar. U hoeft niet direct te bellen met uw uitvaartverzekeraar, dit kan op een later moment.

Over Femke Verhoef | Dronten

Als begrafenisondernemer begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Emmeloord, Noordoostpolder, Zeewolde en Almere. Wij staan in heel Flevoland voor u klaar!

Volatus bestaat uit Femke Verhoef – van Leeuwen en Karin Hofstede. Wij hebben allebei de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd en met succes afgerond. In 2013 zijn wij samen Volatus gestart, omdat wij ons herkennen in eenzelfde drijfveer: ‘met zorg en aandacht de overledene en de nabestaanden bijstaan’.

Waarom de naam Volatus?

‘Volatus’ is het Latijnse woord voor ‘vliegen’ en ‘de vlucht’. Omdat we met plezier in de polders leven, werken en wonen. In de polder is er ruim zicht. Hier in de lucht kan extra goed de vogeltrek worden waargenomen. Je ziet daarom in ons logo de vlucht van ganzen. Maar de vlucht van vogels verwijst ook symbolisch naar het werk van een uitvaartbegeleider. Wij vliegen een week, de uitvaartweek, voorop en houden zo de anderen, de nabestaanden, in de luwte. Daarna gaan wij weer verder en kan de familie weer op eigen kracht verder ‘vliegen’.


Foto 1 Femke Verhoef Foto 2 Femke Verhoef Klik om te vergroten

Volatus Uitvaartzorg
Femke Verhoef


Professionals in de categorie Verlies- en rouwbegeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten