Zen & Zin Life Coaching | Dronten

Durf jij jezelf uit te dagen?

En jouw eigen "stille wensen" te ontdekken?

Grenzen te doorbreken?

Geloof je, dat je krachtiger kunt zijn met minder inspanning?

Durf je "iets" met je te laten gebeuren?

Samen met andere ondernemende vrouwen op avontuur.

Laat deze kans niet lopen!

Schrijf je in om het Programma te ontvangen.


Dit evenement wordt georganiseerd in de vorm van een workshop.

 

In deze workshop gaan we praktisch aan de gang door oefeningen direct toe te passen. Je kunt na deze dag meteen aan de slag en de oefeningen in het dagelijks leven gebruiken. Deze oefeningen zijn samengesteld vanuit verschillende theorieën. Je zult wellicht dingen herkennen uit NLP , "The Work" en "de Helende Reis".

 

Ik noem de serie oefeningen Kindfulness Praktische Training. Hoewel er een veelheid aan theorie aan de basis ligt voor de oefeningen, staat eenvoud centraal. In deze nieuwe vorm gegoten is deze materie zeer toegankelijk en gemakkelijk te volgen.

 

Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers, waardoor iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Naast dat we hard aan onszelf werken is er ruimte voor ontspanning. En natuurlijk is een heerlijke lunch inbegrepen. Na afloop is er nog gelegenheid om onder genot van een drankje na te praten.

Over Kitty Veuger | Dronten


Foto 1 Kitty Veuger Klik om te vergroten

Training en Coaching en Events
Kitty Veuger


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!