Marinder | Dronten

Soms blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen in je leven, of is er veel gebeurd en ben je even kwijt waar je nu staat en hoe vanaf dit punt verder te gaan.
Dan is het erg fijn om wat duidelijkheid en een duwtje in de goede richting te krijgen.
 

In de opvoeding wil je altijd het beste voor je kind. Toch gaat dit niet altijd even makkelijk en blijf je tegen bepaalde problemen of bepaald gedrag aanlopen. Een 'inzicht-consult' (dit doe ik met behulp van een foto of voorwerp) kan hier vaak inzicht in geven en er komen meestal erg mooie boodschappen bij vrij. Zo ontstaat er begrip en geruststelling. Ik vraag altijd aan de ziel waar contact mee gezocht wordt toestemming voor een gesprek. Dit uit respect voor de persoon waar contact mee wordt gezocht.

Afscheid van een dierbare komt altijd te vroeg. Soms blijven er nog veel vragen over, bijvoorbeeld bij een plotseling overlijden, of als er geen kans meer is geweest om afscheid te nemen.Een readingconsult kan dan veel geruststelling geven of hulp geven bij de verwerking.

Ik doe deze consulten aan de hand van een foto, voorwerp of de naam van de persoon indien foto of voorwerp niet aanwezig zijn.

Lezen van een foto vanaf een mobiele telefoon is mogelijk, indien ingesteld op schermafbeelding en een telefoon die niet te snel afsluit. (dit in verband met het invoelen en contact maken). Een afgedrukte foto heeft de voorkeur.

Kijk eens op mijn website voor meer informatie.
 

Over Nathalie Nieskens | Dronten

Al van kinds af aan ben ik erg gevoelig voor de energieën om me heen. Voelde wat anderen voelden, maar kon dit niet plaatsen. Thuis werd hier niets mee gedaan, dus ik heb het altijd weggestopt. In 2005 gebeurden er een hoop hevige dingen en kwam het paranormale op mijn pad. Ik ben toen voor het eerst zelf naar een medium geweest, wat voor mij toen een hele grote stap was. Ik had altijd het beeld van glazen bollen en allerlei zweverigheid eromheen, waardoor ik er niets van wilde weten. Zij blies me van mijn stoel met de dingen die ze me kon vertellen, maar vertelde me ook dat ik dit zelf kon. Kort daarna leerde ik op wonderlijke manier iemand anders kennen die mij hier helemaal eigen in heeft gemaakt. Ik ervaarde toen ook dat je hier ook heel goed mee bezig kunt zijn terwijl je beide benen stevig op de vloer staan. Dit is dan ook de manier waarop hiermee omga. Nu zou ik het absoluut niet meer willen missen en ben ik dankbaar dat ik hiermee ook anderen een stukje begeleiding kan en mag geven.


Foto 1 Nathalie Nieskens Klik om te vergroten

Marinder
Nathalie Nieskens


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!