Reiki, healing en reading, energetische therapie, frequentietherapie | Dronten

Tijdens een healing werken wij samen met verschillende lichtwezens uit het multi-dimensionale universum. Zij helpen jou om energetisch weer in je kracht te komen. Zij delen hun kennis met jou en helpen jou om hoogfrequent, in licht, liefde en onvoorwaardelijkheid te leven. Zij geven jou: frequentieverhoging, meer energie en toename van bio-fotonen. Dit versterkt en verbetert je fysieke gestel, waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes. Het herstelt ons energetisch veld en ruimt overtollige ballast op. Huidige ziektes of disbalans kunnen verholpen worden.  

Wij werken vooral samen met de Sirianen uit het multidimensionale universum. Zij zijn in alle opzichten bewuster dan de huidige mens en hebben een grotere kennis en kunde dan waar wij op dit moment bij kunnen. De Sirianen komen in liefde bij ons en willen ons graag helpen. Ze leren ons de beperkingen die wij onszelf opleggen achterwege te laten, zodat wij (weer) gebruik kunnen maken van ons hele potentieel. Ze helpen ons om terug te vinden wie wij werkelijk zijn. Dit omdat de evolutie van de mensheid noodzakelijk is voor de evolutie van de aarde en alle andere planeten in het universum.

Over Mirjam Stoof | Dronten


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten