Autismecoach | Dronten

Over Karin Simonis-Wigbels | Dronten

Sinds 2016 werk ik als autismecoach voor ouders met (een vermoeden van) autisme. Ik kan je op praktische manier helpen om weer meer rust en plezier in je leven te ervaren en minder stress. Een coachingtaject betekent het maken van je eigen anti-stress-handleiding. Daarnaast geef ik ook relatiecoaching voor stellen waarin (een vermoeden van) autisme een rol speelt. Hierin werken we toe naar een liefdevolle, gelijkwaardige verbinding, rekening houdend met ieders 'eigenheid'.

Behalve dat ik in mijn werk in de zorg jarenlang heb gewerkt met mensen met autisme, heb ik ook de persoonlijke ervaring vanuit ons eigen gezin. Doordat onze zoon op zijn 12e uitviel op school ivm zijn autisme, moest ik thuis de boel anders gaan organiseren, zodat er weer rust in huis kwam en ruimte voor plezier en ontwikkeling. Want vanuit totale stress lukt dat echt niet! Toen deze balans hersteld was, ben ik zelf als autismecoach gaan werken. Zo kan ik de zorg voor onze zoon prima combineren met mijn passie en ervaring. Er is zoveel mogelijk! Als je maar weet hoe! En die 'hoe' reik ik je aan.


Mooi! Lifecoaching
Karin Simonis-Wigbels


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!