Agenda Bewust Dronten januari 2017

 

De Leden van Bewust Dronten

wensen iedereen

een gelukkig, gezond en inspirerend

 

In deze nieuwsbrief;

  • Nieuwe activiteiten;
    • Lifestyle Bewust Thema Avonden over Voeding; Spiritualiteit; Zwangerschap en Kinderen; Menopauze of beter gezegd misschien De Middenvrouw, de Wijze Vrouw; Onthaasten versus Burn Out; Nu ik/Tijd voor Jezelf; Rouwprocessen en Overlijden.
  • En natuurlijk weer de Jaarlijkse grote Lifestyle Beurs op 18 maart maart a.s. in De Open Hof.
  • De activiteiten agenda voor de komende maand.

 

  • Nieuwe activiteiten de Lifestyle Bewust Thema avonden.

In het platform van bewust Dronten zitten verschillende organisaties, praktijken, bedrijven. Wat ons bindt is dat wij allemaal het belang zien van een duurzame manier van leven voor ons welzijn, waar het welzijn van de mens en de natuur centraal staat. vanuit onze eigen professionaliteit.

Door de verschillende kennisgebieden samen te brengen tijdens een speciale Thema avond ontstaat er een mooi palet aan informatie en is het de gelegenheid om breed geinformeerd te worden en vragen te stellen.

Alle avonden vinden plaats in in het gebouw De Tweesprong, Educalaan 14 (tegenover 't Dok), Dronten. Ze starten om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Graag opgeven via de site van Bewust Dronten.

De eerste avond, 25 januari a.s. is al helemaal voor elkaar en heeft de mooie titel;

Gezond met zuur basen: Weet wat je eet.
Zo onderhand weet je niet meer wat je nog kunt eten.Ben jij er ook zo klaar mee? 4 experts aan het woord. Zij leggen in gewone taal uit wat de basis is van gezonde voeding.
Sacha Ket, Marlous de Klerk, Paula Smit-van Heel en Yvonne Goossens organiseren deze avond.

Kijk ook even naar de aankondiging via you tube. Ook via dit medium zullen we ons meer gaan presenteren.

 

 

De andere avonden hebben als thema;

Spiritualiteit: Be-leef je innerlijke kracht, 1 maart;

Zwangerschap en Kinderen, 5 april;

Menopauze of beter gezegd misschien De Middenvrouw, de Wijze Vrouw, 10 mei;

Onthaasten versus Burn Out, 14 juni;

Nu ik/Tijd voor Jezelf. 27 september;

Rouwprocessen en Overlijden, 1 november.

Noteer de data in de agenda, meer intormatie volgt.

 

  • Jaarlijkse grote Lifestyle Beurs Bewust Dronten op 18 maart a.s. in De Open Hof.

Ook dit jaar de grote Lifestyle Beurs van Bewust Dronten. Vorig jaar was een groot succes en ook dit jaar wordt het weer een mooie, gezellige en informatieve beurs.

We hebben al 32 standhouders. En er kunnen er nog meer bij. Als je jezelf ook wilt presenteren op deze beurs meld je aan via de website. Wil je meer informatie bel of mail even.

De entree bedraagt voor de beurs 2,50 euro. Maar zoals vorig jaar kunt u op de website van Bewust Dronten, ter zijner tijd ook op facebook en via de standhouders, in de krant gratis entreebewijzen downloaden.

 

  • Activiteiten agenda komende maand.

Hieronder treft u de activiteiten aan voor de komende maand. Bijzondere activiteiiten/evenementen, laat u verrassen. Een  lezing over landschapsheling en levensprocessen in mens en natuur, een soundhealing, dieetproeverij, wastekenen.

Speciale ven de aandacht op komende zaterdag, 7 januari kunt u weer genieten van een festival georganiseerd in Het Wisentbos door XL de Ateliers. Het Midwinterfestival. Voor jong en oud een mooi programma.

Kijk op onze website naar de leden van ons platform en wat zij allemaal te bieden hebben, volg ons op facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Veel kijk- en leesplezier.