Even de nieuwtjes, evenementen en agenda van februari en maart 2017

In deze nieuwsbrief

 • Terugblik Lifestyle Thema avond "Weet wat je eet"
 • Even vooruit kijken naar Thema avond Be-leef je innerlijke kracht
 • Lifestylebeurs Bewusst Dronten 18 maart a.s. in De Open Hof
 • Sandra de Groot is met  haar natuurgeneeskundig praktijkv Flevo Natural Health lid geworden van Bewust Dronten.

 

 • 1 maart a.s. Thema avond Be-leef je innerlijke kracht.
  Be-leef je innerlijke kracht. Op een aardse manier kennismaken met je innerlijke en dat zijn ook je spirituele krachten. Het belangrijkste is dat je buiten wat je aangeleerd is komt. Dan kom je terecht in jouw creatieve brein, je emotionele brein, zoals ook wel gezegd wordt; de vrouwelijk kant.
  Emmy, Gloria, Willie, Kitty en Conny werken allemaal op hun eigen manier met mensen om weer dit creatieve brein te ontdekken en te gebruiken.Een bijzondere avond en vooral een Beleef-avond. Kitty, Gloria, Conny, Willie en Emmy zullen laten zien, vertellen (en als je wilt ook laten ervaren), wat ze allemaal in huis hebben.

 

 

 • Sandra de Groot van Flevo Natural Health is lid geworden van Bewust Dronten.
  Welkom Sandra bij Bewust Dronten. Sandra heeft een natuursgeneeskundig praktijk in Dronten. Sandra werkt samen met Cure4life om mensen te helpen met afvallen. We wensen Sandra veel succes in Dronten. Ze heeft haar praktijk aan de Lijzijde bij het Oedeemcentrum.

 

 • Terugblik Lifestyle avond "Weet wat je eet"
  De eerste avond was met 34 bezoekers een succes. Marlous, Sacha, Paula en Yvonne hadden een mooi programma gemaakt waarin cijfers naar voren kwamen over de verandering van gezondheid van de mens in de afgelopen jaren, de toename van het suikerverbruik en wat zuur/basen balans nu inhoudt en hoe het werkt in het menselijk lichaam. En natuurlijk ook voorbeelden van combinaties van zuur/basen voeding. Voor iedereen was wel een thee te vinden die lekker was.. En hoe kun je zelf testen of je zuur/basen balans goed is? Daar zijn strippen voor te krijgen die de pH waarden meet. Heel veel informatie om mee aan de slag te gaan thuis voor de bezoekers. Kortom een mooie en informatieve avond.
   
 • Agenda Bewust Dronten.