Agenda Activiteiten juni en juli 2015


Een hele mooie zomeer toegewenst namens alle leden van Bewust Dronten

Nog een week voor de zomervakantie start. Dit houdt ook in dat het rustiger is met de activiteiten die worden georganiseerd, maar er zijn nog zeker leuke workshops te beleven en in de natuur vinden er ook nog een aantal activiteiten plaats.

Op de agenda  staan ook activiteiten die door niet-leden van Bewust Dronten worden georganiseerd maar die zeker de moeite waard zijn om te vermelden.

Mooie Open dagen, Festvititeiten georganiseerd door vrijwilligers, voor het welzijn van de mens. Momenten waarop we kennis kunnen maken met deze initiatieven. De Open middagen die worden georganiseerd door Hospice Dronten is zeker een plaats in de agenda waard.

En wat is er te doen in de natuur van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen? Er vindt een mooie opening plaats van het Torenbosje. Een mooi een stukje natuur, met een vergeten verleden, maar wat weer in ere is hersteld met medewerking van heel veel  vrijwilligers.

Of een Brei picknick georganiseerd door een vrijwilligersorganisatie waar iedereen tegen een kleine betaling aan mee kan doen. Goed voor het Welzijn van de mens, want verbinden en ontmoeten geeft blijheid.

Dat is het doel van  Bewust Dronten, kennismaken met alles wat er in Dronten, Swifterbant en Biddingenhuizen op het gebied van Bewustwording, Gezondheid, Welzijn en Duurzaamheid te doen is.

Wij als leden van Bewust Dronten ondersteunen deze initiatieven met veel plezier. Maar wij organsieren zelf natuurlijk ook nog veel mooie workshops en evenementen. In juni/juli is het even minder in verband met de vakanties, maar toch kunt u kennismaken met ;

  • Familieosptellingen een avond die wordt georganiseerd door Angelien van der Velden
  • en helpen in een mooi stuk natuur tijdens de Vrijwilligersdag Roggebotstaete
  • Yoga bij Alie Trouw
  • streekproducten kopen tijdens de Streekmarkt Dronten
  • en het is geen agendapunt maar op 10 juni is Vraag Elkaar, ook lid van Bewust Dronten, officieel in Dronten gelanceerd. Kijk ook even naar dit mooie initiatief en durf Elkaar te Vragen.....

Wij wensen u als leden van Bewust Dronten een hele fijne zomer toe.
Inspirerend, informatief, verbindend, mooie ontmoetingen dat is Bewust Dronten