Een rustige start van een nieuw seizoen

Delen is Vermenigvuldigen.

De vakantie is bijna voorbij, maar de zomer gaat nog even voort. De oogsttijd is volop aan de gang. Het waren weer heerlijke kersen, de pruimen worden volop geplukt, de eerste appels zijn er weer. Landbouwvoertuigen op het land. De polder toont zijn schatten en wij kunnen er weer volop van genieten.

Het landschap verandert, de geuren veranderen. De Polder is mooi, de seizoenen zijn goed te volgen. Het is elke keer weer genieten.

Heel rustig gaat ook de agenda van Bewust Dronten weer gevuld worden. Ook hebben we weer een nieuw lid bi Bewust Dronten. Nynke de Vreeze is psychotherapeute en sinds 14 augustus lid geworden van Bewust Dronten.

De agenda voor augustus en wat er op dit moment al weer voor september is ingevuld. De abonnementen voor de nieuwsbrief krijgen deze als bijlage bij de nieuwsbrief.

Het start rustig maar we zijn al weer voorbereidingen aan het treffen voor een Ontmoetingsbeurs Bewust Dronten op 31 januari 2015. Ook nu is er weer gekozen voor De Open Hof.  Het wordt een bijzondere Ontmoetingsbeurs, de eerste Ontmoeting tussen Bewust Dronten en de Hobby- en Vrijteijdsbeurs.

Op 5 september is er een grote happening van de Buurtsportcoaches de Sport en Lifestylemarkt op het Redeplein. Ook Bewust Dronten kunt u daar vinden met een stand.

Ik sluit deze nieuwsbrief af met geleende woorden. Via Twitter van Bewust Dronten worden regelmatig "geleende" woorden verzonden. U kunt ons ook volgen via Twitter en Facebook.

De beste dingen in het leven zijn onverwachts,
Gewoon omdat er geen verwachtingen waren.

Eli Khamaro.

 

 

 

Inspiratie   Informatie    Verbinding    Ontmoeting