Bewustwording , Gezondheid, Welzijn, Duurzaamheid

Bij deze nieuwsbrief zitten 2 bijlagen en ontvangt u de agenda van de leden van Bewust Dronten.

De bijlagen gaan over;

- Een aankondiging van de World Fair Trade Day 2014. Deze week start op 3 mei op de Streekmarkt een leuke Selfie actie waar een prijs  mee gewonnen kan worden, op 10 mei zal een prijs worden uitgereikt aan degene die de meest leuke en originele Selfie heeft gemaakt. Hierbij zal ook aandacht worden besteed aan de Eerlijke Winkelroute.

- Een aankondiging van een Crowdfunding voor het Landgoed Roggebotstaete.

 

Bewustwording, Gezondheid, Welzijn, Duurzaamheid

 

De woorden die gebruikt worden als thema rubrieken bij Bewust Dronten. Het zijn ook bijna mode woorden, thema's/woorden waar geld mee verdiend kan worden. Maar we mogen niet vergeten dat het woorden zijn die postief zijn, woorden die mensen verbinden, die leiden tot mooie initiatieven, tot verbindingen, tot inzichten.

Op de site van Bewust Dronten vindt u de adressen van de leden van Bewust Dronten die geloven in het verbinden, het samenwerken. Zij houden zich hier beroepsmatig en/of vanuit hun passie mee bezig. Er worden ook lezingen, workshops etc georganiseerd. Dit zijn ook gelegenheden om met "gelijkgestemde" in contact te komen of juist kennis te maken met iets nieuws wat u aanspreekt.

Er zijn veel meer initiatieven, acties, facebook initiatieven, organisaties, stichtingen, buurtverenigingen, op groen gerichte initiatieven die zich richten of bezig zijn op het gebied van Bewustwording, Gezondheid, Welzijn en Duurzaamheid. Het zou fijn zijn als deze zichtbaar worden. Meer keuze geeft ook dat er weer meer verbindingen kunnen ontstaan en dat leidt weer tot nieuwe nieuwe ontwikkelingen.

Alles staat met elkaar in verbinding en alles versterkt elkaar.

Graag zouden wij kennis willen maken met nog meer initiatieven, bedrijven, praktijken. Laat het ons weten. Laat het groeien tot Netwerk met vele mogelijkheden. U moet  hiervoor lid worden.........het zou fijn zijn maar is niet noodzakelijk. Netwerken met elkaar verbinden en met elkaar kennis laten maken is ook het doel van Bewust Dronten. Weten wat er is, wat er speelt, dat geeft dat je ook gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten.

Hebt u een leuk en inspirerend idee, zou u graag iets willen ondernemen, willen weten, wilt u kennis maken met dit Netwerk, de leden, de inspirator.

Laat het weten via info@bewustdronten.nl.

 

 

Inspiratie Informatie Verbinding Ontmoeting