De nieuwe lente

Een bijzondere en goed geslaagde Ontmoetingsbeurs Bewust Dronten en toen was er even een stilte....en nu een start in de lente met een Netwerkavond op dinsdagavond 18 maart in de mooie lokatie van De Warmonderhof in de Hofzaal.

Jan Saal zal een  lezing geven over geld. Jan is werkzaam geweest bij de Triodosbank, is directeur geweest van de Warmonderhof en daarnaast nog vele jaren zelfstandig ondernemer. Hij is al jaren actief met gemeenschapsvorming, hieronder verstaat hij het samenwerken van mensen in een gelijkwaardige verhouding. Er zijn veel zaken die een rol spelen bij het samenwerken, zoals geld, de menselijke biografie en de verschillende maatschappelijke levensgebieden. Bewust Dronten staat voor samenwerken en verbinden, een kleine vorm van gemeenschapsvorming. Wat kan deze avond ons leren?

Het wordt een bijzondere avond met nieuwe inzichten.  Jan zal ingaan op de drie geldkwaliteiten; koopgeld, leengeld en schenkgeld. Wat houdt dat in? Wie geeft deze kwaliteiten aan het geld, wie geeft de waarde aan het geld? Een bijzondere avond, en na de lezing is er nog ruimte voor een gezellig Netwerkmoment.

Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk.

Deze Netwerkbijeenkomst zal gehouden worden op de mooie lokatie van De Warmonderhof, aan de Wisentweg. De avond start om 20.00 uur in de Hofzaal, en zal om  22.00 uur worden beeindigd. De consumpties zijn voor eigen rekening.

We heten u graag welkom tijdens deze avond.

 

Ontmoeten, Ontwikkelen, Inspireren, Samenwerken