Nieuwe data Netwerkbijeenkomsten

Ontmoeten, ontwikkelen, inspireren, samenwerken.

Korte review Netwerkbijeenkomst 19 augustus 2013

Deze Netwerkavond vond plaats in de gezellige lokatie van de Dorpsboerderij aan de Wisentweg. Er is gesproken over;

  • de Lanceringsdag van Bewust Dronten op 5 oktober a.s. Het definitieve uitgewerkte programma wordt begin september bekendgemaakt..
  • de plannen voor een Bewust Dronten Beurs op 25 januari 2013.  Bedrijven, verenigingen, praktijken, instellingen, stichtingen,scholen, projecten die werken vanuit het oogpunt Duurzaamheid en Bewustwording kunnen zich hiervoor aanmelden De Beurs zal worden ingedeeld in de vier categoriën die ook zichtbaar zijn op de website, te weten; Bewustwording, Gezondheid, Welzijn en Duurzaamheid. Er wordt vol overgave gewerkt aan de verdere uitwerking. Mochten er leuke en inspirerende ideeën zijn deze zijn van harte welkom. Mail het naar . https://www.bewustdronten.nl/contact/. Nadere informatie met betrekking tot de lokatie en de huur van de stands etc. volgt nog.

Nieuwe data Netwerkbijeenkomsten; dinsdag 1 oktober, woensdag 13 november en donderdag 16 januari. Tijd vanaf 20.00 uur. Deze avonden zullen volledig in het teken staan van Netwerken. Een gezellig ontmoeten, een moment om met elkaar kennis te maken. We heten je als Bewust Dronten graag van harte welkom op deze avonden.

Delen is vermenigvuldigen.