Voetreflexologie, energetische hoofd- handen- en voetenmassages, holistic pulsing | Dronten

Voetreflexzonetherapie is een veilige en natuurlijk behandelwijze voor acute en chronisch klachten, omdat de zieke plek nooit rechtstreeks wordt aangeraakt. Via voetreflextherapie worden er impulsen aan het lichaam gegeven die het zelfherstellende vermogen activeert. Bij geestelijke inspanning en zeker bij geestelijke over-inspanning gaat de meeste energie naar de hersenen. Dit gaat ten koste van de voeding voor de rest van het lichaam. Dat er dan ook lichamelijke klachten ontstaan is niet vreemd. Bij lichamelijke klachten, blessures, na een operatie, bij chronische pijn, hormonale klachten,tijdens een ziekteperiode, bij moeilijk slapen, kan de reflexzonetherapie goed worden ingezet.

In Amerika en Nieuw-Zeeland worden in ziekenhuizen reflexologie behandelingen gegeven als ondersteuning bij het herstel. Ook bij het herstel of tijdens de behandeling van kanker wordt daar reflexzonetherapie met succes ingezet.

Bij zwangerschap is reflexzonetherapie ook goed inzetbaar, denk hierbij aan misselijkheid, obstipatie, vermoeidheid, last van de spieren, gewrichten en gewrichtsbanden, overtijdsbehandeling. Ook na een afgebroken zwangerschap, of na de bevalling om weer op krachten te komen. Voetreflexzonemassage geeft ook mentale en emotionele rust.

De energie stroomt door en er komt rust in het hoofd. Door de rustige ademhaling die hier het gevolg van is, wordt men zich ook meer gewaar van het hier en nu.En daar is waar we in kunnen handelen. Niet in de toekomst, niet in het verleden, niet bij de ander, alleen in het Hier en Nu, bij jezelf.

En waar je ademhaling is daar ben jij.
Een pure ervaring zowel lichamelijk als geestelijk.

Over Conny Gemke | Dronten


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!