Mesologiepraktijk Fineke Selles | Dronten

Mesologie is een concept van geneeskunde waarin reguliere medische kennis op effectieve wijze wordt geïntegreerd met kennis uit de complementaire(alternatieve) geneeswijzen zoals chinese geneeskunde, ayurvedische geneeskunde, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde. U kunt met veel uiteenlopende klachten bij de Mesoloog terecht. Ik behandel echter geen kanker en acute klachten. Hoewel voor u de klacht heel belangrijk is, is voor de Mesoloog vooral de oorzaak van deze klacht heel belangrijk, en zullen we in de behandeling meer ingaan op de oorzaak achter de klacht. Klachten als huidproblemen, maag/darmproblemen, vermoeidheid, spier en gewrichtsklachten, hormonale klachten kunnen goed door de Mesoloog behandeld worden. Verder behandel ik ook babys en kinderen met voeding of gedragsproblemen. Problemen met zwanger worden, en advies tijdens zwangerschap.
De behandeling wordt ( deels) vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Een behandeladvies kan bestaan uit een leefstijladvies, voedingsadvies en/ of behandeling met supplementen of homeopathie.

Over Fineke Selles | Dronten

Ik ben geboren en getogen Drontenaar. Getrouwd en moeder van twee dochters. Na mijn middelbare school periode in Dronten heb ik de verpleegkunde opleiding gedaan. 20 jaar als leidinggevende, manager en beleidsfunctionaris in de ouderenzorg gewerkt. In 20gestart met de 6 jarige HBO plus opleiding aan de academie voor Mesologie in Amsterdam. Sinds 2015 werki ik fulltime als Mesoloog in Dronten en Utrecht. Ik ben nog zeer fanatiek sporter, badminton is mijn passie. sporters begeleiden is ook 1 van mijn interesse gebieden in mijn vak.


Foto 1 Fineke Selles Klik om te vergroten

Mesologiepraktijk Fineke Selles
Fineke Selles


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!