Klassieke Homeopathie (gereduceerd tarief) & Coaching - relatie(vormen) en LHBTI | Dronten

Klassiek Homeopaat in opleiding:
Behandeling van uw klachten met Klassieke homeopathie onder supervisie van mijn docenten (gereduceerd tarief). In deze geneeswijze staat juist het unieke en het verhaal van de patiënt centraal. Het unieke leidt naar het antwoord, het geneesmiddel en brengt de beweging tot genezing. 
Homeopathie is een holistische en een natuurlijke geneeswijze en stimuleert op zachte wijze het zelfherstellend vermogen. Soms is ons lichaam uit balans en blijven we klachten houden. Homeopathie gaat er altijd vanuit dat de klacht een oorzaak heeft, of de klacht nu lichamelijke, emotioneel of geestelijk is. 

Persoonlijke begeleiding & Coaching rondom relatie(vormen) en homoseksualiteit (LHBTI)
Mijn persoonlijke begeleiding en coaching is er voor jou. Voor jou en/of jouw relatie(s). 
Ik ondersteun jongeren of volwassenen die vastlopen in hun relatie of in hun geaardheid. Die zichzelf tegenkomen, in contact met de ander of in contact met zichzelf. 
- Hoe wil jij graag in je relatie staan? Durf jij ruimte te geven aan jouw gevoelens?
- Ervaar je relatieproblemen?
- Wie ben jij? Of tot wie voel jij je aangetrokken?
- Welke relatievorm past jou? Homoseksueel, biseksueel, hetero ect? Waar voel jij je thuis? Ik wil jou zien, ruimte geven aan dat wat aandacht nodig heeft.  
 - Om te laten stromen wat al aanwezig is -

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Over Lisette van't Oever | Dronten

Ik ben Lisette van 't Oever, 36 jaar en moeder van 3 prachtige kinderen (12, 9 en 7 jaar). Daarnaast ben ik klassiek homeopaat in opleiding, coach en studiebegeleidster. 

Door mijn eigen leven, mijn ervaringen, mijn werk en mijn huidige opleiding Klassieke Homeopathie werd en word ik me steeds bewuster van de mogelijkheden die ik in mij heb. Mijn kennis, opleidingen, inzichten, mijn zijn en levenservaringen vormen mijn wijze van werken in contact met de ander. 

 


Klassieke Homeopathie & Coaching - relatie(vormen) en LHBTI
Lisette van't Oever


Professionals in de categorie Homeopathie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten