Klassieke Homeopathie & Coaching | Dronten

Klassieke Homeopathie
Behandeling van je klachten met Klassieke homeopathie na een uitgebreide anamnese en analyse. In de geneeswijze homeopathie staat juist het unieke en het verhaal van de patiënt centraal, jouw verhaal. Het unieke leidt naar het antwoord, het geneesmiddel, en brengt de beweging tot genezing. 
Homeopathie is een holistische en een natuurlijke geneeswijze en stimuleert op zachte wijze het zelfherstellend vermogen. Soms is ons lichaam uit balans en blijven we klachten houden. Homeopathie gaat er altijd vanuit dat de klacht een oorzaak heeft, of de klacht nu lichamelijke, emotioneel of geestelijk is. Daar zal ik met jou in tijd en aandacht naar kijken en mijn geneesmiddel op voorschrijven. 
(Momenteel nog tegen gereduceerd tarief)

Persoonlijke begeleiding & Coaching | leven & relatie
Mijn persoonlijke begeleiding is er op gericht je op een laagdrempelige wijze ondersteuning te bieden. Alles is bij mij welkom. De inzichtgevende gesprekken die ik bied zijn erop gericht om jou te zien, daar ligt mijn kracht. Om ruimte te geven aan dat wat op dat moment aandacht nodig heeft. Ik wil je graag in een paar gesprekken helpen de stappen te zetten die jij nodig hebt. Ik wil graag voor jou dat opstapje zijn. Zodat jij weer verder kan op eigen kracht.

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Over Lisette van't Oever | Dronten

Ik ben Lisette van 't Oever, 36 jaar en moeder van 3 prachtige kinderen (12, 9 en 7 jaar). Daarnaast ben ik klassiek homeopaat in opleiding, coach en studiebegeleidster. 

Door mijn eigen leven, mijn ervaringen, mijn werk en mijn huidige opleiding Klassieke Homeopathie werd en word ik me steeds bewuster van de mogelijkheden die ik in mij heb. Mijn kennis, opleidingen, inzichten, mijn zijn en levenservaringen vormen mijn wijze van werken in contact met de ander. 

 


Foto 2 Lisette van't Oever Foto 3 Lisette van't Oever Foto 5 Lisette van't Oever Klik om te vergroten

Klassieke Homeopathie & Coaching
Lisette van't Oever


Professionals in de categorie Homeopathie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!