Praktijk voor Energetische analyse en therapie | Dronten

Deep Balance is de naam van mijn praktijk waarin ik mensen help, die op enigerlei wijze uit hun balans zijn geraakt en graag weer fit en gezond aan het leven willen deelnemen. Het opnieuw in balans brengen van jouw lichaam, doe ik door te werken met zowel mijn- als jouw eigen energievelden. UItgangspunt hierbij is de energetische therapie op basis van RegenisisTouch methodiek. De resultaten die hier mee worden behaald zijn verbluffend. De Regenisis Touch methode biedt remedie tegen een groot scala aan klachten. Zowel voor klachten die voortvloeien uit sociaal emotionele situaties als voor lichamelijke klachten, veroorzaakt door overige factoren.

Soms is een lichaam zó uit balans, dat het zelf genezend vermogen van ons energetisch systeem niet goed meer functioneert. Door het lichaam opnieuw in balans te brengen met behulp van energetische therapie, wordt het zelf helend vermogen van je eigen lichaam weer geactiveerd. Daardoor worden je klachten verlicht en kan genezing optreden. 

Het behandelen van een burn-out is mijn specialisme.

Regenisis Touch is een therapie methode, die de mens als geheel ziet en daarom de bron van alle klachten aanpakt!

Over Paul Van Veen | Dronten

Graag stel ik mij even aan u voor, mijn naam is Paul van Veen. Ik ben geboren in 1961, gelukkig getrouwd, werkzaam in de zorg en heb twee lieve honden.

Al op jongere leeftijd was ik mij er van bewust dat ik iets “extra’s” heb meegekregen in het leven dan alleen mijn gezonde verstand. Voor de healing van uw klachten, combineer ik deze extra’s (medium, reading & magnetiseren) met shiatsu en de Regenisis Touch methodiek zodat er een uitgebalanceerd healingsproces op gang komt.

In de warm ingerichte praktijk bij mij aan huis, zult u zich snel op uw gemak voelen. Voordat ik met de behandeling start, analyseer ik samen met u de klacht en bespreek ik het plan van aanpak. (Een behandeling duurt doorgaans tussen de 30 en 90 minuten, afhankelijk van de klacht. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te Komen.) Vervolgens breng ik u eerst intern in balans, zodat ik daarna gericht met de energieën te werk kan gaan.


Deep Balance
Paul Van Veen


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!