Ontwikkelaar/Inspirator

Coördinator/Inspirator Bewust Dronten

Fijn u te mogen begroeten op de site van Bewust Dronten.

Mijn naam is Conny Gemke en ben de ontwikkelaar/inspirator van Bewust Dronten.

Ik heb dit initiatief genomen omdat het voor mij de de tijd is van verbinden, het samenwerken. Mijn gevoel zegt ook dat het goed is dat ook alles weer in de kleinere omgeving mag worden gevonden, en in kaart mag worden gebracht op het gebied van Bewust en Duurzaam ondernemen in de directe omgeving.

Het biedt ook iedereen de gelegenheid om samen met deze doelstellingen naar buiten te treden Bewust Dronten kan als samenwerking van een groep mensen gezamenlijk naar buiten treden. Bijvoorbeeld naar de media, naar de gemeente. Dit versterkt en schept ook meer mogelijkheden. Een groep mensen die hetzelfde doel hebben, Bewust en Duurzaam met het leven bezig zijn en dit uit wil dragen via werkzaamheden of activiteiten. Elkaar hierbij inspireren. Er kunnen ook weer samenwerkingen onderling ontstaan.

Voor de inwoners van Dronten is het prettig dat er een site is waar alles goed en overzichtelijk te vinden is. Het geeft een duidelijk overzicht wat er Dronten aanwezig is, en dat is meer dan ik kon vermoeden. Bewuste en Duurzame praktijken, winkels, groepen kunnen worden opgezocht.

 Workshops, lezingenen andere activiteiten kunnen snel worden gevonden op de maandkalender. Deze keuzemogelijkheid werkt versterkend, mensen worden geinspireerd en kunnen bewust keuzes maken.

Vanuit het Bewust Netwerk geloven we in lokale samenwerking en kwaliteitsbevordering.

Ontmoeten. Ontwikkelen. Inspireren. Samenwerken.

Boeddhistisch zaken doen: groeien door te geven en te delen.

Wil je meedoen ?

Neem dan contact op voor meer informatie!

In diverse plaatsen in Nederland zijn momenteel netwerken actief.

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!