Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Vilt en Rouw - Vertel jouw verhaal in Vilt
MA 11 november | 19.00-21.30 uur | Kampen

Normaal maandelijks op de dinsdagavond, nu op de maandagavond.
55,00 | Dit is inclusief koffie/thee, materiaal en begeleiding


Maandagavond 11 november a.s. is er opnieuw een workshop voor vrouwen die te maken hebben met verlies en verandering in hun leven. Dat kan een overlijden zijn, maar ook het verlies van gezondheid, een echtscheiding of het verlies van toekomstperspectief.

Is er iets ingrijpends gebeurd in jouw leven en vind je het moeilijk daar zelf tijd en aandacht aan te geven? Weet je dan van harte welkom. 

Heidi Urban Pasterkamp (Atelier Viltzijdig in Kampen) is een kunstenaar in het werken met vilt. Creatief van geest, bevlogen en betrokken. Zij kan als geen ander woorden vertalen in vorm en kleur. Zij helpt jou vorm te geven aan jouw verhaal.

Eva de Vries (Vrouw & Rouw) is ervaringsdeskundige in verliezen en rouwen en professioneel geschoold om een ander daarin te begeleiden. Luisteren, rust brengen en bemoedigen zijn haar kwaliteiten. Zij helpt jou woorden te geven wanneer je zelf geen woorden hebt.

Als duo hebben ze elkaar gevonden in de erkenning dat leven ook verliezen is. Zij weten dat verdriet, gemis, pijn en onmacht passen in een normaal en gezond rouwproces. Maar zij weten ook, dat het niet eenvoudig is in dat proces je eigen weg te vinden. Soms kun je daarbij wel wat hulp en ondersteuning gebruien. Daarom ontwikkelden ze deze workshop.

AANMELDEN OF VRAGEN?

  • Stuur een mail of bel Eva.

Graag tot 11 november!

Informatie + Aanmelden » Vrouw & Rouw | Eva de Vries-Holkamp

www.vrouwenrouw.nl

Atelier Viltzijdig
IJsseldijk 321
8261 LK Kampen

Eva de Vries-Holkamp
0634873111
vrouwenrouw AT solcon DOT nl


Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!