Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Partij voor de Dieren organiseert World Cleanup Day in Dronten
ZA 21 september | 00.00-00.00 uur | Dronten

Deelname is kosteloos |


Partij voor de Dieren organiseert World Cleanup Day in Dronten'

 

 

Op zaterdag 21 september is het weer tijd voor de grootste wereldwijde opruimactie: World Cleanup Day. We ruimen niet alleen op, maar brengen ook in kaart wat er nu eigenlijk precies op straat ligt. Waardevolle data! Door heel Nederland gaan teams aan de slag. Plastic Soup Foundation en Nudge coördineren de dag landelijk.

 

 

Kom je meehelpen Dronten vrij van zwerfvuil te maken?

 

Na onze succesvolle opruimactie vorig jaar organiseert Partij voor de Dieren ook dit jaar weer de World Cleanup Day in Dronten . We verzamelen 21 september vanaf 9.45 uur op het havenplein (bij de Hema voor de deur). We starten met lopen vanaf 10.00 uur.

We gaan ongeveer 1,5 uur vuilrapen en fotograferen. Onze prestatie wordt bijgehouden in de app Litterati om onze prestaties te registreren. Installeer de app vooraf dan ben je goed voorbereid.

Het is fijn als je je van te voren aanmeld op dronten@partijvoordedieren.nl . We weten dan ongeveer hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Doe mee, je bent welkom, je krijgt een vuilniszak, en een grijpstok.

 

 

We zien je graag meedoen op 21 september!

 

Partij voor de Dieren

 

werkgroep Dronten

dronten@partijvoordedieren.nl

 

 

Wat is World Cleanup Day

 

Vrijwilligers en vrijwillige organisaties uit heel veel landen komen op deze dag in actie om onze planeet te verlossen van zwerfvuil op stranden, langs rivieren, in de bossen of gewoon langs de weg.

Deze grote schoonmaak zal als een groene golf starten in Nieuw Zeeland en 36 uur later in Hawaii eindigen. Miljoenen mensen hebben dan samen gewerkt met dit doel: een schone en gezonde planeet!

World Cleanup Day bundelt jouw krachten met die van allerlei andere mensen, instellingen en bedrijven om zo iets te bereiken wat jij je anders niet kon voorstellen: vrijwillig samen het land opschonen.

Tien jaar geleden begon het heel eenvoudig in Estland waar 4% van de bewoners naar buiten ging om het hele land te ontdoen van illegaal gedumpt afval en dat in een paar uur tijd. De formule: ‘een heel land doen op één dag’ trok wereldwijde  aandacht en werd het begin van een wereldwijde beweging  Doe het Wereld !

Een beweging die naast opruimen van zwerfafval ook bewustwording brengt bij velen van de afval epidemie waaraan onze Aarde zo leidt.

 

Informatie + Aanmelden » Partij voor de dieren Dronten

Gemeente dronten

Dronten


dronten AT partijvoordedieren DOT nl

Foto 12 Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten
Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!