Laat los en leef lichter! | Dronten

Stress, heb jij er af en toe ook zo’n last van? Gedachten die maar blijven malen. To do lijstjes die oppoppen juist op het moment dat je wilt ontspannen. Een gejaagd en gehaast gevoel. Nergens meer echt van kunnen genieten. Het gevoel dat je geen kant op kan, opgesloten zit.

Ho stop! Wist je dat je heel eenvoudigs tools kunt leren die je uit je hoofd halen? Tools die je in het nu brengen.

Denk terug aan de momenten waarop je werkelijk gelukkig was. Zat je toen vast in het verleden of maakte je je zorgen om de toekomst? Nee, vast niet. Op dit momenten van geluk ben je volledig in het nu. Wil jij ook weer (meer) kunnen genieten? Volg dan de Let go and be Mindful training, deze is zowel in groepsverband als individueel te volgen. Geef je nu op!

Over drs. Sanne van Baal | Dronten

Mijn naam is Sanne, Sanne van Baal. Ik ben een gepassioneerd coach, trainer en facilitator op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, groei en verandering. Ik heb de afgelopen jaren vele opleidingen gevolgd. Ik houd er enorm van om jou te helpen om los te laten en meer uit jezelf te halen. Dit doe ik door mijn kennis, kunde en gaves met jou te delen.

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal hier op aarde zijn om iets toe te voegen aan het geheel. Om op basis van je eigen unieke kwaliteiten, mét innerlijke rust, je missie te manifesteren. Dat hoeven geen hele spannende dingen te zijn, maar dat mag wel natuurlijk ;). Jouw missie is dat waar je passie voor voelt. Ik help je graag om je missie te verwezenlijken. Te worden wie je bent door los te laten wat je ervan weerhoudt om te stralen en je zielspad te lopen. Mijn missie en mijn hart ligt bij mensen, het is mijn passie om jou te leren loslaten, zodat je gelukkig(er) wordt.

Wees welkom in mijn praktijk voor een training, een coachtraject of een sessie!

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten