Volatus Uitvaartzorg, liefdevolle aandacht bij afscheid | Dronten

Volatus Uitvaartzorg is, samen met u, op weg naar een gezamenlijke bestemming: de begrafenis of crematie van uw dierbare. Wij nemen gedurende een korte en intensieve periode veel regelwerk en praktische zaken voor u uit handen. Daarnaast is er aandacht voor uw rouwbeleving en bemoedigen wij u in wat u zelf kunt. Zo komt uw kracht tot uiting, juist in deze kwetsbare tijd.

In een periode waarin mensen te maken hebben met een overlijden, is er voor ons eigenlijk maar één benadering mogelijk en dat is een liefdevolle benadering. In liefde schuilt acceptatie van alles wat zich bij de nabestaanden aandient. Liefde draagt en verdraagt.

Wij zijn er voor u, wij nemen de tijd, luisteren, ondersteunen en houden overzicht. Zo kunt u verstandige en goed aanvoelende beslissingen nemen.

Femke Verhoef-van Leeuwen, Karin Hofstede en Willeke Jansen hebben elkaar gevonden in eenzelfde sterke drijfveer: om vanuit liefde mensen bij te staan. Daarin onderscheidt Volatus zich. Het woord ‘Volatus’ is het Latijnse woord voor ‘vliegen’ en ‘vlucht’. Daarnaast staat de vogel in veel wijsheidstradities symbool voor de ziel.
In de polder is er ruim zicht. Daar kan extra goed de vogeltrek waargenomen worden. Maar ook verwijst de vlucht van vogels naar het werk van een uitvaartbegeleider. In formatie vliegen betekent dat een vlucht vogels dezelfde bestemming heeft. De vogels die (tijdelijk) voorop vliegen zorgen ervoor dat de andere vogels in de luwte blijven en hun stuwkracht optimaal benutten. Zo vliegt Volatus een korte en intensieve periode voorop en kan daarna de familie weer zelf verder vliegen.

Over Karin Hofstede, Femke Verhoef | Dronten

Volatus Uitvaartzorg
Karin Hofstede, Femke Verhoef

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten