Zen & Zin Weerbaarheid | Dronten

Durf jij jezelf uit te dagen?

En jouw eigen "stille wensen" te ontdekken?

Grenzen te doorbreken?

Geloof je, dat je krachtiger kunt zijn met minder inspanning?

Durf je "iets" met je te laten gebeuren?

Samen met andere ondernemende vrouwen op avontuur.

Laat deze kans niet lopen!

Schrijf je in om het Programma te ontvangen.


Dit evenement wordt georganiseerd in de vorm van een workshop.

 

In deze workshop gaan we praktisch aan de gang door oefeningen direct toe te passen. Je kunt na deze dag meteen aan de slag en de oefeningen in het dagelijks leven gebruiken. Deze oefeningen zijn samengesteld vanuit verschillende theorieën. Je zult wellicht dingen herkennen uit NLP , "The Work" en "de Helende Reis".

 

Ik noem de serie oefeningen Kindfulness Praktische Training. Hoewel er een veelheid aan theorie aan de basis ligt voor de oefeningen, staat eenvoud centraal. In deze nieuwe vorm gegoten is deze materie zeer toegankelijk en gemakkelijk te volgen.

 

Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers, waardoor iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Naast dat we hard aan onszelf werken is er ruimte voor ontspanning. En natuurlijk is een heerlijke lunch inbegrepen. Na afloop is er nog gelegenheid om onder genot van een drankje na te praten.

Over Kitty Veuger | Dronten


Foto 1 Kitty Veuger Foto 1 Kitty Veuger Klik om te vergroten

Kindfulness Coaching en Online Training
Kitty Veuger


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten