KoffieMet lezingen in Dronten | Dronten

KoffieMet bestaat uit een team van 4 mensen die zonder winstoogmerk de mogelijkheid scheppen voor mensen om geïnformeerd te worden over uiteenlopende actuele en/of informatieve onderwerpen. KoffieMet probeert zo een breed publiek te bereiken.

KoffieMet organiseert voor de tweede dinsdag van elke maand een lezing bij restaurant Moellies.
Door de samenwerking met Moellies probeert KoffieMet de toegang tot de lezingen laagdrempelig te houden. Het Team tracht een kleurrijk palet aan lezingen te organiseren. De onderwerpen zijn gebaseerd op cultuur, kunst, geschiedenis, politiek en spiritualiteit.

Omdat KoffieMet bij Moellies de lezingen organiseert kunt u deze genieten met heerlijke warme dranken zoals koffie, cappuccino, latte, chocomel en verschillende soorten thee met zelfgebakken taart, cake en nog meer zelfgemaakte lekkere dingen. Daarnaast stelt de kok van Moellies speciaal voor elke lezing een tweegangendiner samen dat u vooraf kunt genieten.
Op de contactpagina kunt u zich aanmelden voor een lezing en meteen aangeven of u een diner wenst te gebruiken.
Dit speciale diner kent ook een speciale prijs: € 10,- per persoon.

Tijdens een bijeenkomst bij Moellies, ergens in 2011, kwamen enkele mensen (Conny Gemke en Jos Kox) met elkaar in gesprek. Het onderwerp kwam al snel op waarom Drontenaren veelal voor lezingen buiten Dronten moeten reizen.

Het idee is dan ook dezelfde avond ontstaan om zelf lezingen te organiseren. Na een kort gesprek met Perry en Agnes van restaurant Moellies hadden we ook een locatie om dit idee te realiseren. Zo konden wij concreet invulling gaan geven aan het project KoffieMet.

Wij, het KoffieMet team, zijn geïnteresseerd in nieuwe en vernieuwende ontwikkelingen over actuele onderwerpen die doorbrekend zijn, ons fris en helder houden en ons uitdagen uit het alledaagse denken te stappen.

Onze filosofie (missie)

In Dronten lezingen over interessante onderwerpen organiseren.

Met als doel:

Leuke ontmoetingen tijdens een ontspannen avond, zonder teveel reistijd, met leuke wetenswaardigheden over actuele, politieke, culturele, spirituele, sportieve en technische thema's.
Even helemaal los van het alledaagse met niet-alledaagse dingen waarmee je kennismaakt, om het alledaagse weer een nieuwe dimensie te geven.

Over KoffieMet | Dronten

Agenda KoffieMet

KoffieMet

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten