KoffieMet lezingen in Dronten | Dronten

KoffieMet bestaat uit een team van 6 mensen die zonder winstoogmerk de mogelijkheid scheppen voor mensen om geïnformeerd te worden over uiteenlopende actuele en/of informatieve onderwerpen. KoffieMet probeert zo een breed publiek te bereiken.

KoffieMet organiseert nu in het nieuwe seizoen 2019-2020 3 zondagmiddagen een lezing/concert in De Meerpaal.

De data zijn;

- 3 november Klank als Resonantie. een Meditatief Klankconcert.

- 1 maart        Heelmeesters, verbinding tussen oude Egyptische heelkunde en onze moderne geneeskunde.

- 10 mei          ZIjn we nog hard mee bezig.


Het Team tracht een kleurrijk palet aan lezingen te organiseren. De onderwerpen zijn gebaseerd op cultuur, kunst, geschiedenis, politiek en spiritualiteit.

KoffieMet is ooit gestart in restaurant Moellies met de lezingen.. Er kwamen veel bezoekers en KoffieMet moest uitwijken naar De Meerpaal.

Tot vorig jaar waren de lezingen maandelijks. Dit jaar hebben we gekozen voor een ander format.

Locatie: De Meerpaal, De Rede 80, Dronten.
Tijd: inloop 14:00 uur, start lezing 14:30 uur, einde circa 16:00 uur.
Entree kassa: € 20.00 (inclusief 1 kopje koffie of thee)
Entree voorverkoop: € 17.50 (inclusief 1 kopje koffie of thee) tot 1 maand voor de lezing.
Maximum aantal bezoekers: 136.

Omdat wij dit allemaal op vrijwillige basis doen en wij dus wel uit de kosten moeten komen hebben wij tot 1 maand voor de lezing minimaal 80 aanmeldingen nodig. Vandaar dat wij over zijn gegaan naar een systeem om u van te voren aan te melden en te betalen. Mochten wij de 80 aanmeldingen niet halen dan wordt het geld direct weer teruggeboekt.

Meld u aan. Wij ontmoeten u graag tijdens deze bijzondere middagen.

 

Wij, het KoffieMet team, zijn geïnteresseerd in nieuwe en vernieuwende ontwikkelingen over actuele onderwerpen die doorbrekend zijn, ons fris en helder houden en ons uitdagen uit het alledaagse denken te stappen.

 

Onze filosofie (missie)

In Dronten lezingen over interessante onderwerpen organiseren.

Met als doel:

Leuke ontmoetingen tijdens een ontspannen avond, zonder teveel reistijd, met leuke wetenswaardigheden over actuele, politieke, culturele, spirituele, sportieve en technische thema's.
Even helemaal los van het alledaagse met niet-alledaagse dingen waarmee je kennismaakt, om het alledaagse weer een nieuwe dimensie te geven.

Over KoffieMet | Dronten


Foto 9 KoffieMet Klik om te vergroten

KoffieMet


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten

Bewust Dronten

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!