Energetische Therapie-Natuurgeneeskunde-ET healing-bach Bloesem- en fytotherapie-mindfulness-nlp | Dronten

Dit centrum is ontstaan vanuit mijn vak als schoonheidsspecialiste. Omdat veel huidproblemen van binnenuit komen was een opleiding voor voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige een logisch vervolg. Daarna ben ik me  steeds meer gaan verdiepen in voeding, gezondheid, natuurgeneeskunde en kwantumfysica. Dit alles heb ik gecombineerd met mijn heldervoelende gaven en samenwerking met de Sirianen. 

 

Alle therapieen stimuleren het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Op zowel fysiek, psychisch, emotioneel als energetisch vlak. Ik heb een zeer breed aanbod aan therapieen voor het verbeteren van je gezondheid en algehele welzijn. Afhankelijk van wat voor jou nodig is kan ik de therapieen met elkaar combineren en integreren. Onbalans, op welk gebied dan ook, pak ik aan bij de kern. Ik doe niet aan symptoombestrijding!

 

Je kunt bij mij terecht voor de volgende methoden:

Bio Resonantie Fotonen Therapie

Akasha Healing

Energetische Therapie (Quantum Touch, Reconnective Healing, Matrix Energetics)

ET Healing

APS Therapie (pijnbestrijding)

Persoonlijk voedingsadvies

Vitaminen en mineralen advies

Fytotherapie

Bach Bloesem Therapie

Massage

NLP

Mindfulness & Meditatie

Reiki

Bio-Tensor

 

Over Mirjam Stoof | Dronten

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten