Loslaten van levenslange blokkades; geestelijk, fysiek en emotioneel | Dronten

Loop jij al een tijdje op het spirituele pad of sta je ervoor open dat er meer is tussen hemel en aarde? Dan is dit jouw methode!

De Altazar methode is enorm effectief voor het loslaten en transformeren van  levenslange blokkades, issues, emoties en moeilijkheden. Doeltreffend, snel en verbazingwekkend qua resultaat. Het is wat mij betreft dé tool om oude banden te verbreken en een hernieuwde band met jezelf en jouw eigen-wijsheid aan te gaan.

Hoe de methode werkt is moeilijk in woorden te vatten, terwijl de kracht van het woord juist centraal staat. Middels eenvoudige, door jou, hardop uitgesproken protocollen verbinden we het hogere met het lagere. Dringen we door tot de kern van de zaak en transformeren we angst in liefde, gebondenheid in vrijheid, en jou in jezelf.

Meer weten of een sessie* boeken? Neem contact op!

* Het aantal sessies ligt aan de aard en de omvang van waar je aan wilt werken. We voelen na de eerste sessie alletwee of het nodig is om een langer traject te starten.

Over drs. Sanne van Baal | Dronten

Mijn naam is Sanne, Sanne van Baal. Ik ben een gepassioneerd coach, trainer en facilitator op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, groei en verandering. Ik heb de afgelopen jaren vele opleidingen gevolgd. Ik houd er enorm van om jou te helpen om los te laten en meer uit jezelf te halen. Dit doe ik door mijn kennis, kunde en gaves met jou te delen.

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal hier op aarde zijn om iets toe te voegen aan het geheel. Om op basis van je eigen unieke kwaliteiten, mét innerlijke rust, je missie te manifesteren. Dat hoeven geen hele spannende dingen te zijn, maar dat mag wel natuurlijk ;). Jouw missie is dat waar je passie voor voelt. Ik help je graag om je missie te verwezenlijken. Te worden wie je bent door los te laten wat je ervan weerhoudt om te stralen en je zielspad te lopen. Mijn missie en mijn hart ligt bij mensen, het is mijn passie om jou te leren loslaten, zodat je gelukkig(er) wordt.

Wees welkom in mijn praktijk voor een training, een coachtraject of een sessie!

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten