Biomassawarmte.nl - het adres voor pellets en pelletkachels | Dronten

Pelletkachel??  Waarom ??

Duurzaam!!! Dat is: CO2 neutraal stoken!!!

Een pelletkachel is een kachel die niet brandt op houtstammen maar op houtpellets. Houtpellets zijn gestandaardiseerde, uit zaagsel geperste houtbrokjes. Het stoken van pellets is een duurzame vorm van verwarmen. Bij het stoken van hout komt evenveel CO2 vrij als wanneer het hout op natuurlijke wijze zou vergaan. Deze hoeveelheid CO2 is gelijk aan de hoeveelheid CO2 die de boom heeft opgenomen tijdens de groei. Daarnaast is hout een onuitputtelijke energiebron. Dat is wel anders bij olie, steenkolen en gas. 

Eenvoudige installatie

Een pelletkachel is voorzien van een rookgasventilator. Een groot voordeel hiervan is dat een schoorsteenkanaal niet nodig is. Dit scheelt enorm in de portemonnee omdat de aanschaf en installatie van een schoorsteenkanaal behoorlijk duur kan zijn. De pelletkachel kan eenvoudig op de gevel van de woning worden aangesloten. Een groot pluspunt van de Thermorossi pelletkachels is dat deze bijzonder stil zijn. Zodra de kachel in werking is hoor je nauwelijks de rookgasventilator draaien. 

Comfort

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel, echter het gebruik is zo eenvoudig waardoor het comfort van een gashaard wordt verkregen. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven is volledig instelbaar. De pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. De temperatuur is eenvoudig constant te houden. Stel de temperatuur in op 19 graden celcius en u heeft er geen omkijken meer na. De pelletkachel doet de rest. Vanaf het vooraf in te stellen tijdstip onsteekt de haard automatisch, warmt op en houdt de ruimte vervolgens op de constante gewenste temperatuur. En daarbij is het verbruik ook nog eens behoorlijk laag.

Biomassawarmte is dealer van 2 Italiaanse topmerken pelletkachels: Thermorossi en EvaCalor. In Nederland zijn de dealers in een netwerk verbonden aan importeur Biomassatechniek. Hierdoor is niet alleen de levering van de kachels maar ook de garantie en de beschikbaarheid van onderdelen gegarandeerd.

Biomassawarmte kan al dan niet in samenwerking met een vaste installateur het plaatsen van een pelletkachel in uw woonhuis, chalet, stacaravan of tuinhuis verzorgen. 

Daarnaast levert Biomassawarmte pellets. Ook hierin wordt een vaste lijn gehanteerd: Alleen topmerken komen in aanmerking en dat betekent dat de pellets van Biomassawarmte altijd gecertificeerde pellets (DIN Plus) zijn. En dat uiteraard tegen een zeer concurrerende prijs. 

Biomassawarmte heeft de beschikking over een showroom in Dronten en een uitgebreide showroom in Heerde. Voor beide showrooms geldt: bezoek alleen na afspraak!!

Onbekend met pelletkachels:  Laat u voorlichten en maak een afspraak.

Over Martin Eikelboom | Dronten


Foto 1 Martin Eikelboom Klik om te vergroten

Biomassawarmte.nl
Martin Eikelboom


Professionals in de categorie Energie- en klimaatbeheer

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetzorg & Voetreflexologie Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten