Astrologe Manuela van der Knaap met een Nieuwetijdslezing over Eenheidsbewustzijn en trends 2018.
DI 10 april | 20.00-22.00 uur | Dronten


Deze avond zal in het teken staan van Eenheidsbewustzijn.

  • Wat houdt dat in?
  • Gaat dit ten koste van ons zelf als individu?
  • Het nieuwe bewustzijn 2018, wat vraagt dat van ons?


Een avond over autonomie als belangrijk facet om te komen tot een vredelievende wereld voor iedereen; eigen verantwoordelijkheid; een eigen autoriteit zijn.
Gaat dit samen met Eenheidbewustzijn?

Een interactieve avond waar iedereen vragen kan stellen, mee kan praten over hoe te komen tot een wereld waar iedereen in staat is zichzelf te kunnen zijn en zich te kunnen ont-wikkelen. Autonomie, vrijheid. Werken vanuit verbinding vanuit de eigen kracht.
Luisteren naar elkaar, elkaar de gelegenheid geven om er te mogen Zijn.
Wat kunnen wij daadwerkelijk zelf doen voor onszelf, voor een vrije wereld voor de kinderen?

Een bijzondere avond met een bijzondere vrouw.

Ze schrijft regelmatig in Het Spieglbeeld en geeft lezingen en organisaeert Kristalmiddagen en geeft curussen astrolgie.  Op haar facebook site schrijft ze over de Volle Maan, zonnevlammen en wat het voor ons brengt.

Manuela omschrijft de energie van de mens als “Wezensenergie”. Het groepsproces is belangrijk tijdens haar workshops. Haar “Wezensenergie” heeft een verbindende functie voor de groepsenergie. Op deze manier kan iedereen zijn/haar Wezensenergie veilig inbrengen. Dat komt dan allemaal samen in de groepsenergie. Iedereen zal ook datgene zeggen of doen wat op dat moment passend is voor het groepsproces. Hierdoor worden wij ook gestimuleerd om beide hersenhelften te gebruiken en het volgende niveau van creatief bewustzijn kan zich ontvouwen.
Een nieuwe manier van samenwerken.
Dit wordt een interactieve lezing nieuwe stijl.over een onderwerp dat speelt en wat het team van Koffiemet graag wil belichten. Dus nog even een verrassing.

Meer Informatie + Aanmelden


info AT koffiemet DOT com

De Meerpaal, De Rede 80, Dronten

Meer agenda van KoffieMet


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dronten