Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Geleide Meditatie met klankschalen
DI 06 november | 20.30-21.45 uur | Dronten

Ontvangst vanaf 20.15 uur
12,50


Geleide Meditatie met klankschalen

Mediteren is een bewezen methode om je emoties in balans te brengen, tot rust te komen en om te gaan met fysiek en psychisch ongemak. Mediteren zonder begeleiding is voor veel mensen een grote stap. Doordat je tijdens een geleide meditatie begeleid gedurende het mediteren is het makkelijker om gefocust te blijven.

Geleide meditaties of visualisaties verminderen stress en creëren een kalme en heldere geest. De teksten zijn ontworpen om je bewust te maken van je lichaam, je geest te kalmeren en je in een diepe meditatieve staat te brengen. Door de geleide meditaties te ondersteunen met klankschalen krijg je een intense verdieping van de ontspanning. Je komt in verbinding met de innerlijke stilte en wordt meegevoerd naar een ruimtelijke beleving.

De meditaties en visualisaties hebben verschillende thema's: meditatie voor pijnbestrijding, chakrameditatie, meditatie uit de Mindfulness (bodyscan), meditatie voor vergeving en verschillende visualisaties.

Wat kun je verwachten?

Een heerlijke, ontspannen avond voor jezelf, in verbinding met je Ware Zijn. Als deelnemer hoef je maar 1 ding te doen: lekker liggen en je laten meevoeren door mijn stem en de mooie klanken van de klankschaal. Als je wilt drinken we na de meditatie drinken nog een kop thee en praten we even na.

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via de agenda op de website

 

 

Informatie + Aanmelden » Worldwide Awareness Foundation | Mirjam Stoof

www.mirjamstoof.com

exacte locatie volgt na opgave

Dronten

Mirjam Stoof
0321-316524
wwawareness AT gmail DOT com