Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

workshop Plantaardig koken voor de kerst
WO 12 december | 16.00-00.00 uur | Dronten

12 december 2018 t/m 12 november 2018 |
35,70 incl. BTW


Op dinsdag 12 december 2018 organiseert werkgroep Dronten van de Partij voor de Dieren een workshop plantaardig koken. Met de Kerst op komst wil de werkgroep laten zien dat een plantaardig diner lekker en eenvoudig te bereiden is.

De Partij voor de Dieren benadrukt de noodzaak om meer plantaardige en minder dierlijke eiwitten te consumeren. Dierlijke producten vormen het meest milieubelastende onderdeel van ons voedselpakket en moeten worden ontmoedigd. Een plantaardig(er) eetpatroon is beter voor de dieren, voor het milieu en bovendien veel efficiënter omdat hierdoor minder landbouwgrond nodig is voor de voedselproductie.

De workshop wordt gegeven door Jesse Koopmanschap van Eetgoed.

Van te voren aanmelden voor de workshop is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar dronten AT partijvoordedieren DOT nl tot en met 2 december. Voor deelname aan de workshop (inclusief maaltijd en recepten) vraagt Eetgoed een eigen bijdrage van € 29,50. Na aanmelding voor de workshop volgen de betaalinstructies.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de 12e voor een gezellige kookavond.

Met vriendelijke groet,

Kees Kielen

Partij voor de Dieren Dronten

06 21826492

Informatie + Aanmelden » Partij voor de Dieren | Kees Kielen

Bekijk Facebook event

Agripark
Agripark-Oost 2,
8251KH Dronten

Kees Kielen
06 21826492
dronten AT partijvoordedieren DOT nl

Foto 12 Kees Kielen Foto 19 Kees Kielen Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderopvang Lichaamsgerichte Therapie Medium Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Ruilhandel Therapie (diverse) Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Dronten